Waarom Kruimel Speciaal Voor Mij Is.

Vorige week was ik in Den Bosch. Ik had een afspraak bij Manouk. Manouk gaat mij helpen met mijn advertenties op social media. 

Een van de dingen eerste dingen die Manouk me vroeg was: “Wie is Kruimel?? En wat doet ze op jouw Instafeed?? Het is een leuk dier, ze ziet er schattig uit, maar waarom staat ze op zo veel foto’s?? Waarom speelt ze zo’n hoofdrol?”

Eigenlijk dacht ik: “Is dat dan niet duidelijk?? Ik heb toch geschreven over Kruimel?” Ik maakte een denkfout. Ik kan er natuurlijk niet vanuit gaan dat iedereen alles van mij heeft gezien en gelezen.

De reden dat ik het niet heb herhaald is, omdat ik niet telkens hetzelfde wil schrijven. Ik wil niet in herhaling vallen, maar heb er niet aan gedacht dat ik sommige dingen wel af en toe moet vertellen om duidelijk te zijn..

 Nou hier komt ie dan. Ik zal beginnen bij het begin. In 2015 heb ik een burn-out gekregen. Een heel verhaal. Ik vertel dit verhaal wel vaker, dus ik hou het nu kort.  

Doordat ik structureel veel te lang veel te slecht voor mezelf heb gezorgd, heb ik een burn-out gekregen. Van het ene op het andere moment kon ik helemaal niets meer. Ik was echt gevloerd. Ik was aan de bank gekluisterd gewoon omdat het moest. Ik kon niet meer vooruit. De huisarts schreef me strikte rust voor. Deed ik dat niet dan zou ik opgenomen worden in het ziekenhuis. Ik heb me braaf gehouden aan het voorschrift. Na een week of twee was ik het helemaal zat en heb ik besloten om echt het roer om te gooien. Om dingen anders te gaan doen. 

Dat speelde in juni 2015. Eind juni ben ik jarig. In 2015 kreeg ik Kruimel voor mijn verjaardag. Een cadeau van mijn man. Een cadeau wat ervoor zou gaan zorgen dat ik in actie zou komen. Een reden om de deur uit te gaan. Een puppy om op te focussen.

En dat bleek heel succesvol!! Ik ging me beter voelen. Ik kon mijn zorgen vergeten. De dingen waar ik me eerst druk over maakte raakten op de achtergrond. Ik was druk met Kruimel.

Daarom staat Kruimel symbool voor mijn herstel. Zij staat symbool voor het begin van mijn revolutie. Een verandering van mijn levenshouding. Een verandering van mijn werk. Ze staat symbool voor het leven wat ik nu heb. Ze staat symbool voor wat ik nu doe. Dáárom zie je Kruimel veel terug in mijn posts. Daarom is ze de mascotte van mijn bedrijf.

Kruimel is een Jack Russel. Ze is heel levendig en vitaal. Ze bruist van energie. Ze is ondernemend en behoorlijk eigenwijs. We passen goed bij elkaar, Kruimel en ik. Weet je waarom? Omdat we eigenlijk veel op elkaar lijken. Ik ben ook eigenwijs. En energiek. En ondernemend. 

Zo is m’n business en m’n huidige leven ontstaan. Nu ben ik dankbaar voor die burn-out, want die heeft ervoor gezorgd dat ik me nu veel beter voel en dat ik veel gelukkiger ben geworden. En Kruimel heeft daar dus een grote rol in gespeeld.

Dagelijks maak ik een wandeling met Kruimel. We zijn dan te vinden in de polder, in het bos of op het strand. Tijdens die wandelingen heb ik tijd om te denken. En om te brainstormen met mezelf. Daarom is Kruimel ook een inspiratiebron voor me. Ze zorgt voor geluk, plezier en beweging. 

Ik hoop dat Kruimel nog lang bij me zal zijn. Ze is nu bijna 4 jaar oud. Ik hoop dat ze stokoud zal worden. En ook als ze er niet meer is, zal ze symbool blijven staan voor mijn bedrijf.

Elke maandag post ik op Insta en Facebook een foto van Kruimel. Ik zet er ook altijd #kruimelmaandag bij. In deze posts vertel ik over dingen die ik met Kruimel meemaak. Ook over de dingen die ik van Kruimel leer. Wil je geen post van haar missen? Abonneer je dan op #kruimelmaandag.

Om je te helpen heb ik een gratis videotraining gemaakt. In deze training leer ik je hoe je kunt luisteren naar je lijf en hoe je daarmee je klachten kunt laten verdwijnen. Ik heb zelf ondervonden wat het is om pijn te hebben en om daardoor niet te kunnen doen wat je graag zou willen. Download mijn training nu hier om snel te kunnen beginnen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu