Luchtkastelen Bouwen En Je Potentieel

Ben jij waar je het liefste zou zijn? Doe jij wat je leuk vindt?  Misschien denk je nu wel: “Doe niet zo raar, alsof ik zomaar kan kiezen waar ik wil zijn of wat ik het liefste doe. Leuk bedacht, maar dat kan toch niet altijd.”

Nee, dat kan niet altijd, en toch vaak meer dan je denkt. Ik denk namelijk dat als je doelgericht bent, als je weet waar je naar toe wilt en je doel voor ogen houdt, dat je dan precies dáár kunt komen waar je wilt zijn.

Zelf heb ik jaren als hypotheekadviseur gewerkt. Dat vond ik erg leuk, want ik hou ervan om mensen te helpen. Toch werd het werk steeds zwaarder voor me. Door alle regeltjes die ik moest volgen kon ik mensen niet meer helpen op de manier die ik wilde.  Uiteindelijk kwam ik met een burn-out thuis te zitten. 

Een vervelende en moeilijke tijd. Tóch ben ik dankbaar voor die burn-out. Klinkt gek hè? Juist deze periode heeft mij op het pad van mijn passie gebracht en daardoor doe ik nu écht waar ik van hou!! Voor mij is dat zoveel mogelijk mensen helpen om een energieker en vitaler lijf te krijgen waardoor ze kunnen (gaan) doen waar ze gelukkig van worden.  

Als ik op straat loop, dan zie ik zo veel mensen met gebrek aan energie. Zo veel mensen die niet kunnen genieten van hun leven. Dan denk ik: “Ik wil jullie helpen om je ook zo energiek en gelukkig te voelen zoals ik me nu voel.” Dat gun ik echt iedereen.

Als je durft te dromen, dan gaan er deuren open. Denk groot, bouw luchtkastelen. Je leven verandert er echt door. Ik help je om stapje voor stapje die dromen werkelijkheid te laten worden. Ik leer je welke voeding bij jouw lijf past (ik werk met een voedingsplan op maat op basis van jouw bloedwaarden), zodat je (weer) gezond en energiek bent. Daarnaast leer ik je hoe je beter om kunt gaan met stress en ik leer je om positief over jezelf te denken, zodat je je gelukkig voelt. 

Met mijn cliënten heb ik vaak gesprekken over hun dromen en verlangens. Of ze op weg zijn om die dromen waar te maken. Of ze moeite doen om die verlangens te realiseren. Of doen ze vooral dingen om anderen te pleasen? Doen ze zichzelf anders voor dan ze eigenlijk zijn? Negeren ze hun eigen behoeften?  

Het is niet altijd mogelijk om direct dingen te veranderen. Om bijvoorbeeld van baan te veranderen. Toch kan er vaak meer dan je denkt. Ga eens in gesprek met je baas. Misschien is het mogelijk je taken te veranderen waardoor je meer plezier krijgt in je werk of waardoor de balans tussen werk en privé verbetert. 

Ook door een cursus te gaan volgen of boeken te lezen over onderwerpen waarin jij geïnteresseerd bent, maak je al een nieuwe start. Blijf dicht bij jezelf, dan zul je zien dat ook jouw dromen uit kunnen komen. Je hoeft het alleen maar te gaan doen. Go for it!!

Door goed te kijken naar wat jij graag wil en daarmee aan de slag te gaan heb ik al veel mensen zien veranderen. En dan ben ik zo superblij dat ik dit nu kan doen. Dat ik hiermee nu zo veel mensen kan helpen. Dat ik mensen kan helpen te worden wie ze eigenlijk zijn!!

Als je wil kan je vandaag nog beginnen met het waarmaken van je dromen. Neem die eerste stap en ga ervoor.

Ik heb een speciale videotraining voor je gemaakt om je gezondheid te verbeteren. Om beter te slapen en beter om te gaan met stress. Download de training hier en start vandaag nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu