Migraine, slapeloosheid, darmklachten, gewrichtspijn, vergeetachtigheid, angststoornissen, een slechter wordend geheugen en hartkloppingen. In de jaren voor ik echt opgebrand was kreeg ik langzamerhand steeds meer klachten.... Als ik met deze klachten naar de huisarts ging vertelde hij me steevast dat er niets met me aan de hand was. Nou, zo voelde het écht niet!!!

In 2015 was het zover. Ik had niet naar m'n lichaam geluisterd. Ik had té lang veel te veel hooi op mijn vork genomen en niet genoeg voor mezelf gezorgd. Ik had een burn-out!! 

Ik ben gaan zoeken naar een oplossing voor mijn klachten. Ik heb ontdekt dat je met het veranderen van je leefstijl ervoor kunt zorgen dat je gezondheid blijvend verbetert. Door de juiste voeding, voldoende beweging en een betere mindset is mijn leven getransformeerd. Ik eet nu de voeding die past bij mijn lichaam, ik beweeg regelmatig op een manier die ik fijn vind en ik kies ervoor om minder stress toe te laten in mijn leven. Door mijn nieuwe manier van leven heb ik volop energie, ben ik superfit en zijn al mijn klachten verdwenen. 

Ik wil graag de dingen die ik heb geleerd met je delen. Ik zie dagelijks mensen die klachten hebben die met het veranderen van hun leefstijl kunnen verdwijnen. Op een heel eenvoudige manier. Want als ik het kan, kan jij het ook!! Daarmee wil ik je dolgraag helpen. Ik heb daarvoor mijn Maatwerk Methode ontwikkeld.

Janine Oskam

Janine Oskam
"Het is mijn passie om je met eenvoudige tips en veranderingen in je levensstijl te helpen om je gezondheid blijvend te verbeteren. Om je klachten te laten verminderen, zodat je je ideale leven kunt leiden vol met energie en vitaliteit.”

Menu